Termeni și Condiții

Politica de Confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată si completată, www.bqueenlingerie.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe www.bqueenlingerie.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing, publicitate, statistică.

Astfel, www.bqueenlingerie.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin ultimele noutăți și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.www.bqueenlingerie.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.bqueenlingerie.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a pre-întâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, www.bqueenlingerie.ro va furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai după ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asiguratori.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele de judecată și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere înscris, datată și semnată la adresa de e-mail: info@bqueenlingerie.ro

Payment and delivery

Plata se poate face:  Plata cu numerar la livrare = Ramburs prin curier rapid pentru persoane fizice și juridice.Plata comenzii se face cu numerar, în momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite chitanta aferentă încasării.Plata online cu card bancar . Se face prin intermediul sistemului de plată online NETOPIA Payments.La plasarea comenzii și selectarea metodei de plată, dînd click pe butonul “comandă” primiți formularul, unde introduceți datele cardului și confirmați plataPlata prin transfer bancar/plata cu OP, pentru persoane fizice și juridice.

Datele necesare efectuării plății sunt: 

Beneficiar: QUEENLER SRL

Adresa: Mucicipiul Iași, Strada BRADULUI, Nr.21, Bloc G6, Scara B, Etaj 5, Ap.14, Județ Iași

Prin OP (ordin de plată) se face în baza facturii/proformei emisă de www.bqueenlingerie.ro, în momentul efectuării comenzii, fără nici un cost asociat transferului de bani, în afara celui perceput de banca plătitorului. Factura/Proforma poate fi găsită în e-mail-ul de confirmare a comenzii. Livrarea produselor se va face după confirmarea plății și transmiterea dovezii de plată la adresa de e-mail comenzi@bqueenlingerie.ro urgentează livrarea.

Livrarea produselor:

- Comenzile se expediază în maxim 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice.
- Comenzile cu valoare mai mare de 130 lei beneficiază de livrare gratuită.
- ! Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 130 lei este 17 lei.
Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (DPDFan Courier sau Sameday) Pentru toate produsele aflate în stoc, termenul de predare a comenzii către serviciul de curierat este de maxim 48 de ore  de la data plasării comenzii, cu condiția ca aceasta să se confirme până în orele 12:00.

Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare, și se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele se livrează la adresa indicată.

*Doar dacă drumul până la dvs acasă nu permite accesul cu mașina va trebui sa mergeti să le ridicați de la cea mai apropiată unitate a curierului.
Plata produselor comandate se poate efectua exclusiv în avans sau cel târziu la livrarea produselor. QUEENLER S.R.L își rezervă dreptul că, în cazul în care client, produselor solicită acest lucru, se va face plata în avans parțial a valorii produselor. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plata, în baza unei facturi/proforma; dovada plății se transmite către QUEENLER S.R.L la adresa de e-mail comenzi@bqueenlingerie.ro.
Aceste comenzi vor începe a fi procesate numai după încasarea avansului. În cazul în care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului. Dacă suma achitată în avans este mai mică decât valoarea produselor comandate, clientul va trebui să achite diferența în momentul primirii comenzii. Pentru această ultima situație, ca și pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. În situația în care se plătește un avans iar produsele nu se mai ridică de către dvs. din motive ce nu țin de QUEENLER S.R.L, avansul nu va mai fi restituit.

Cum returnez produsul?

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.Astfel, consumatorul are dreptul să notifice înscris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.Renunțarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin serviciul de curierat.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.Aceasta clauză se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Condiții de returnare:

Orice produs cumpărat de pe site-ul www.bqueenlingerie.ro, poate fi returnat în termen de 10 zile de la data recepției.În cazul în care produsele achiziționate nu corespund așteptărilor dumneavoastră, vă vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de www.bqueenlingerie.ro beneficiază de garanție și sunt livrate în ambalajele originale.
Termenul în care puteți solicita returnarea produsului este de 10 zile lucrătoare de la primirea acestuia. Condiția pentru care un produs să se poată returna, este integritatea ambalajului (excepție făcând sigiliul pachetului) și a produsului livrat.

Contravaloarea produselor va fi restituită integral, fără însa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzacții bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, însa în cele mai multe cazuri, această tranzactie se poate reduce la doar câteva zile. În cazul achitării produselor prin intermediul cardului bancar, direct pe site-ul nostru, veți primi o notificare prin e-mail, imediat ce contravaloarea produselor a fost returnată.

Costurile de returnare intra în sarcina clientului, produsul trebuind a fi predat la sediul nostru din IAȘI, strada Vasile Lupu, nr. 88, bloc Z, scara A, etaj Parter, ap. 2.

Pentru ca returnarea să fie completă, este absolut necesară înapoierea produsului impreună cu factura fiscală. Pierderea documentelor va atrage intârzieri privind restituirea contravalorii produselor, până la finalizarea situației.

Procedura de returnare a produselor este supusă unor termeni si condiții minime. În funcție de constatările realizate referitor la starea produsului și a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), www.bqueenlingerie.ro își rezervă dreptul de a reține din valoarea produselor comandate o taxă de utilizare și/sau o taxă de procesare administrativă.

Scopul nostru este confort si satisfacție maximă la comandă și livrare. Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de produsul cumpărat (din orice motiv), vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: office@bqueenlingerie.ro. Promitem să facem totul pentru a vă indeplini cerințele!

Informații despre persoana juridică BQUEENLINGERIE.MD

QUEENLER S.R.L
Adresa: Mucicipiul Iași, Strada BRADULUI, Nr.21, Bloc G6, Scara B, Etaj 5, Ap.14, Județ Iași
Activitatea principală: 1414 - Fabricarea de articole de lenjerie de corp